Özel Çocuklar Sinemaya Gitti

Çankırı Belediyesi’nin Engelliler Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikte 60 engelli öğrenci aileleri ile birlikte sinemada film seyretti. Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, engeli olan öğrencilere daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirterek “Onları mutlu görmek ailelerini de bizi de mutlu ediyor.” dedi.

Çankırı Belediyesi, Engelliler Haftası münasebeti ile düzenlediği programlar arasına sinema etkinliğini de kattı. Çankırı’da özel eğitim alan 60 çocuk, ücretsiz olarak sinemaya götürüldü. Aralarında daha önce sinemaya gitme imkânı bulamamış bir çok özel öğrencinin de bulunduğu etkinlikte, vizyona yeni giren “Renkli Balık: Yeni Dünyalar Kaşifi” animasyon filmi izlendi. Animasyonu beğeni ile izleyen çocuklar, aileleri ile birlikte keyifli saatler geçirdi.

Haber tarihi: 18/05/2018 Görüntülenme: 107