Çankırı Belediyesi Sanat Atölyelerini Kent Müzesi’ne Taşıdı

Çankırı Belediyesi, 18 Mayıs Müzeler Haftası dolayısı ile İl Kültür Müdürlüğü tarafından Kent Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe sanat atölyeleri ile anlamlı bir   katkı sağladı.

Müzeler Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler ile Kent Müzesi renkli görüntülere sahne oldu. Çankırı Belediyesi Çivitçioğlu Medresesi Sanat Merkezi, atölyelerini Kent Müzesi’ne taşıdı. Müzeye gelen protokol ve ziyaretçiler, önce ney dinletisi ile karşılandı sonra da yağlı boya resim, ebru sanatı, tezhip, minyatür ve kaligrafi stantlarında yapılan çalışmaları izledi. Müze Müdürü Derya Balkan, Müzeler Haftası’nın önemine değindiği konuşmasında Çankırı Belediyesi’nin bu önemli günde etkinlikleri ile sağladıkları katkılardan dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’a ve ekibine teşekkür etti.

Haber tarihi: 18/05/2018 Görüntülenme: 229