Tarımköy Konutları’nda Yağmur Suyu Tahliye Çalışmaları Başladı

Çankırı Belediyesi, dere ıslahları ve Tuzlu Bağları Tarımköy Konutları’nın cadde ve sokaklarında biriken yağmur sularının tahliyesini sağlamak için çalışmalara başladı. Çalışmaların Ramazan ayı içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, şehrin muhtelif alanlarında olası su baskınlarının önüne geçebilmek için yağmur suyunun drenaj sistemine bağlanmasına yönelik çalışmalar programlı olarak devam ediyor. Dere ıslahları ve Tuzlu Bağları Tarımköy Konutları’nda Kanalizasyon ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında; 70 mm çaplı koruge boruların kullanılacağı 1500 m yağmur suyu tahliye hattının tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine sunulacak. Ani bastıran şiddetli yağmurlarda oluşabilecek olası sel baskınlarına karşı yağmur suyu tahliye noktalarının da periyodik olarak temizlendiği bildirildi.

Haber tarihi: 19/05/2018 Görüntülenme: 237