Kentsel Dönüşüm Alanlarında Yol Açım Çalışmaları Sürüyor

Çankırı Belediyesi, kentsel dönüşümü tamamlanan yerlerde yol ve kaldırım çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi ile Şehit Uğur Koç Caddesi civarında devam eden çalışmaların Ramazan ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi ile Şehit Uğur Koç Caddesi civarında yeni yapılaşmanın olduğu alanlarda yol açım, bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ekiplerin çalışmalar süresince 110 m yol açacakları ve kaldırımlar içinse 400 m bordür ile 450 metrekare tretuar parkesi kullanacakları bildirildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgeye 500 ton asfalt serimi de yapılacak.

Haber tarihi: 21/05/2018 Görüntülenme: 156