Başkan Boz, Gurbetteki Hemşehrileri ile Buluştu

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, İstanbul’da düzenlenen “Büyük Çankırı Buluşması” iftar programında gurbetteki hemşehrileri ile bir araya geldi. Başkan Boz, İstanbul’da kurulan bir muhabbet sofrasında gönül dostları ile birlikte aynı ekmeği ve suyu paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu ve Çankırı Vakfı’nın her yıl ortaklaşa düzenlediği geleneksel iftar programına katıldı. Büyük Çankırı Buluşması, İstanbul Maltepe Gülsuyu Stadı'nda beş bin kişinin katılımı ile gerçekleşti. Hemşehrileri ile hasret gideren Boz,  “Çankırı bir koltuk hikâyesi değil, bir gönül meselesidir. Biz iyilik, merhamet ve şefkatle dolu bu gönlü hizmet aşkı ile doldurmaya geldik. Çankırı’yı içinde yaşayan insanları ile birlikte huzur kenti haline getirmeyi hedefliyoruz.  Allah hep birlikte yolumuzu açık eylesin. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” diyerek geleneksel Çankırı buluşmalarında emeği geçen İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) ile Çankırı Vakfı başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

Haber tarihi: 21/05/2018 Görüntülenme: 168