Fırınlar Denetlendi

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sofraların vazgeçilmezi pidelerin gramajları, üretim şartları ve fiyat standartları ile ilgili şehir merkezinde yer alan fırınları denetledi.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren denetimleri sıkı tutan Belediye zabıta ekipleri, şehir merkezinde yer alan 20 iş yerini denetledi.  Denetimler esnasında iki fırında gramajı eksik gelen 50 adet pideye el konularak cezai işlem uygulandı.

İş yeri sahiplerinin belirlenmiş standartları alışkanlık haline getirmelerinin önemine değinen Belediye Başkanı Hüseyin Boz, denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini ve gramajlar, fiyat ve sağlığa uygunluk konusunda fırın yetkililerine gerekli uyarıların yapılacağını kaydetti.

Haber tarihi: 22/05/2018 Görüntülenme: 274