Başkan Boz Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, şehir merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.  Başkan Boz, kadim şehir Çankırı’nın hak ettiği noktalara gelebilmesi ve vatandaşların kendisini daha mutlu ve huzurlu hissetmesi için ter dökmeye devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, ekibi ile birlikte, devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceleyerek kontrol etti. Recep Tayyip Erdoğan Parkı Gölet ve Çevre Düzenleme Projesi, Gemi Kütüphane, Aşiyan Köprülü Kavşak, asfalt, çiçek dikimi ve temizlik çalışmalarını takip eden Boz, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.  Çankırı’yı daha yaşanabilir kılmak için ekiplerin şehrin birçok bölgesinde çalışmalarına devam ettiğini belirten Boz, sahada ter döken çalışanlarının da hatırını sordu.

Haber tarihi: 24/05/2018 Görüntülenme: 163