Başkan Boz Öğretmenler ile İftar Yemeğinde Buluştu

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çankırı merkezde görev yapan öğretmenler ve aileleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde değil farklı zamanlarda da hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek programın ev sahipliğini üstlenen Belediye Başkanı Hüseyin Boz’a tüm öğretmenler adına teşekkür etti.

Çankırı Belediyesi, şehir merkezinde görev yapan öğretmenleri ve ailelerini iftar yemeğinde buluşturdu. Misafirlerini kapıda karşılayan Belediye Başkanı Hüseyin Boz, yaptığı konuşmada eğitim ve öğretim yılını başarı ile tamamlayan öğretmenlere güzel bir yaz tatili geçirmeleri temennisinde bulunarak “Ülkemizin geleceği yavrularımız sizin ellerinizde şekilleniyor. Onlara özveri ile kattığınız değerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Boz, konuklarının Kadir Gecesi’ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da kutladı. İftar yemeğine katılan Çankırı Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, şehirlerin insanları, insanların da şehirleri inşa ettiğini söyleyerek buradaki en önemli rehberin ise öğretmenler olduğunu vurguladı. Akbaşoğlu, daha güzel bir Çankırı’da ve daha güzel bir Türkiye’de yavrularımızın geleceğini inşa etmek için bir ve beraber olmak gerektiğini de belirtti. Konuşmaların ardından dualarla açılan iftar sofrası yine dualarla son buldu.

Haber tarihi: 09/06/2018 Görüntülenme: 245