İftar Sofrası Karataş ve TOKİ’ye Kuruldu

Çankırı Belediyesi, gönül sofrasını Karataş ve Mimar Sinan Mahallelerine taşıdı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, hemşehrileri ile birlikte bir iftar sofrasında daha buluştu.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine iftar sofrasını uzak mahallelere taşıyan Çankırı Belediyesi, sofrasını Karataş Mahallesi ile kale altı TOKİ konutlarında açtı. Aynı mahallede yaşayan yüzlerce vatandaş, bir sofra etrafında buluştu. Masaları tek tek dolaşarak vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Ramazan ayının bereketinin sevgi, paylaşmak ve yardımlaşmakta olduğunu söyledi. Boz, “Memleketimizin kıymetini bilelim, bu topraklar üzerinde yaşatacağımız huzur, sevgi, saygı ve mutluluk bizleri daha güzel yarınlara ulaştıracaktır. Allah, bizlere nice güzel Ramazanlar ve bayramlar görmeyi nasip etsin. Birliğimiz daim olsun.” dedi.

Haber tarihi: 12/06/2018 Görüntülenme: 141