Bayramın İlk İki Günü Otobüsler Ücretsiz

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz,  şehir içi toplu taşıma araçlarının Ramazan Bayramı’nın ilk iki günü ücretsiz olarak hizmet vereceğini belirtti.

Çankırı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünce uygulamaya alınan karar doğrultusunda; vatandaşların bayramda eş ve dost ziyaretlerini rahat bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak için Ramazan Bayramı’nın ilk iki günü ( Cuma ve Cumartesi) şehir içi toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet verecek.

Arefe Günü Mezarlığa Otobüs Seferleri Yapılacak

Çankırı Belediyesi, arefe günü belediye önünden şehir mezarlığına ücretsiz otobüs seferleri düzenleyerek halkın mezarlığa rahatça ulaşımını da sağlayacak. Mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası önünden saat 13.00–18.00 arasında kalkacak otobüslerle şehir mezarlığına ücretsiz olarak gidebilecek.

Camiler ve Mezarlıklar Gül Kokacak

Bayram öncesi çalışma programı kapsamında cadde ve sokaklardaki temizlik ve yıkama çalışmalarını aralıksız yürüten Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, arefe günü şehir merkezinde bulunan 52 adet camiye ve mezarlıklara gül suyu sıkarak bayramı karşılayacak.

Haber tarihi: 12/06/2018 Görüntülenme: 264