Başkan Boz “Artık, Çankırı’nın Vakti Gelmiştir.”

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz,  Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile düzenlenecek olan miting öncesi alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Çankırı’nın misafirlerini güzel ağırlamak için yerel yönetim olarak çalışmaları bizzat yerinde takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Boz, vatandaşların Milli İrade Meydanı’na toplanması ile birlikte yaptığı konuşmasına Ramazan-ı Şerif’in tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dileyerek başladı.

Başkan Boz, “Ben de sizler gibi Çankırı’nın bir evladı olarak Çankırı’nın gelişimini yakından izlemekteyim. 15 yıl önceki Çankırı ile bugünkü Çankırı arasında nasıl bir fark olduğunu görmek için, başımızı kaldırıp etrafa bakmak yeterlidir. 15 yıl öncesinde Ankara’nın bir ilçesi sanılan ilimiz, bugün Türkiye’de herkesin çeşitli şekillerde adını duyduğu, merak ettiği bir il konumuna gelmiştir. Ama yetmez. Çankırımızın çok eksiği var ve güzel vatanımız her zaman daha iyisini hak ediyor. Bu güzel planları hayata geçirmek için de güce ihtiyacımız var. Artık Çankırı’nın vakti gelmiştir. Yarım kalan projelerimizi tamamlamak için, yeni icraatlar ortaya koymak için, Çankırı’nın geleceği için, Türkiye için vakit, yola devam etme vaktidir.” dedi. Boz’un sözleri alandaki vatandaşlardan da büyük tezahürat aldı.

Haber tarihi: 12/06/2018 Görüntülenme: 103