Orköy’de Kanalizasyon Hattı Çalışmaları Başladı

Çankırı Belediyesi, Abdulhalik Renda Mahallesi Orköy Sokak’ta kanalizasyon hattı çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz,  çalışmaların bayram sonuna tamamlanması için ekiplerin aralıksız çalıştığını ifade ederek “Hizmetlerimizin devamı gelecek.” dedi.

Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni yerleşim alanlarında altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Abdulhalik Renda Mahallesi Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi çevresinde bulunan Orköy Sokak’ta devam eden çalışmalarda 150 metre 300 mm, 200 metre 400 mm çaplı koruge borular ile kanalizasyon hattı imalatı çalışmaları ekiplerce yürütülüyor. Çalışmaların sonunda bölgede oluşabilecek kanalizasyon baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Haber tarihi: 13/06/2018 Görüntülenme: 79