Çankırı Belediyesi’nde Bayram Motivasyonu

Bayramlaşma geleneğini devam ettiren Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz,   vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaştı. Başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma programında Başkan Yardımcıları ile birlikte hazır bekleyen Başkan Boz,  personeli ile tek tek tokalaşarak onların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Çankırı Belediyesi’nde Ramazan Bayramı'nın ardından ilk iş gününde bayramlaşma geleneği sürdü.  Başkan Yardımcıları ile birlikte makamda hazır bekleyen Başkan Boz,  sabah saatlerinden itibaren tüm personeli ile bayramlaştı. Ziyarete gelen vatandaşların da katıldığı bayram geleneğinde, kolonya ve çikolata ikramı da yapıldı. Bayramlaşma, personelin kendi arasında da devam etti. Boz, Ramazan ayının ve bayramın moral ve motivasyonunu şehre hizmette devam ettireceklerini söyledi.

Haber tarihi: 18/06/2018 Görüntülenme: 175