Başkan Boz, Vatandaş ile İç İçe

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çarşamba Pazarı’nda tezgâh açan Pazar esnafını ziyaret etti. Başkan Boz,  hayırlı işler ve bol kazançlar dileyerek pazar esnafı ve vatandaşlar ile sohbet etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çankırı’nın nabzını tutmaya devam ediyor. Her fırsatta vatandaş ile bir araya gelen Başkan Boz, bu kez Çarşamba Pazarı’nda satış yapan Pazar esnafını ziyaret etti. Pazar esnafının istek ve önerilerini dinleyen Boz, vatandaşların ayağına kadar giderek sıkıntılarını ve isteklerini yerinde dinleyip çözüm üretmek istediklerini belirtti. Çankırı için zamanla yarıştıklarını belirten Boz, hedeflerinin daha iyi, etkili ve kaliteli hizmet vermek olduğunu söyleyerek kendisini sevgi ve anlayış ile karşılayan esnafa ve vatandaşlara teşekkür etti. Esnaf ve vatandaşlar ise Boz’a isteklerinin yanı sıra memnuniyetlerini de dile getirdi.

Haber tarihi: 20/06/2018 Görüntülenme: 106