Belediye Personeline Hizmet İçi Eğitim

Çankırı Belediyesi, personeline yönelik eğitim ve seminerlerini sürdürüyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Meclis Salonu’nda düzenlenen hizmet içi eğitimde belediye personeli dört gün boyunca bilgilendirildi.

Çankırı Belediyesi personeline “696 Sayılı KHK, Kabahatler Kanunu, Resmi Yazışmalar, Temsil Tören Ağırlama ve Alacak Takibi” konularında eğitim verildi. Dört gün süren eğitime belediye personeli geniş katılım gösterdi. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, kaliteli hizmet için kurum içi eğitimlerin önemli olduğunu belirterek “Hizmetlerimizin her kademesinde verimli olmalıyız. Belediye olarak vatandaşlarımız ile sürekli iletişim halinde bulunan kurumların başında geliyoruz. Bu açıdan tüm personelimiz her konuda eğitimli ve bilgili olmak durumunda. Personelimizin bilgi, beceri ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimlerimiz ve seminerlerimiz aralıklarla devam edecek.” dedi.

Haber tarihi: 05/07/2018 Görüntülenme: 135