Türk Bayrağı Temalı Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi Çankırı’da

Çankırı Belediyesi ev sahipliğinde fotoboya.com koordinatörlüğünde düzenlenen “Türk Bayrağı Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi” 15 Temmuz’da yapılacak. Saat 11.30’da Yunus AVM giriş katında düzenlenecek program kapsamında dereceye giren fotoğraflar sergilenecek.

2018 Çankırı Farkındalık Yılı kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında, amatör ve profesyonel fotoğrafçıların çalışmalarının yer aldığı 600 fotoğraf jüri üyesince geçtiğimiz haftalarda değerlendirilmişti. Sonuçlanan yarışmanın ardından Çankırı Belediyesi, jürinin belirlediği fotoğrafların ödül töreni ve sergisini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Türk Bayrağı konulu Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi, 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında saat 11.30’da Yunus AVM’de Çankırılıların ziyaretine açılacak. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, milletimizin kalbine kök salmış değerlere sahip çıkacak ve her yerde yücelterek nesilden nesile aktarmaya devam edeceklerini belirtti. Boz, tüm vatandaşları 15 Temmuz kapsamında düzenlenen etkinliklerde bir ve beraber olmaya davet etti.

Haber tarihi: 12/07/2018 Görüntülenme: 94