Türkiye Kulüplerarası Taekwondo Şampiyonası Çankırı’da

Çankırı, Türkiye Kulüplerarası Taekwondo Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak.  17 Temmuz 2018’de Çankırı Osman Saka Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek Şampiyona için 250 takımın ve binin üzerinde sporcunun Çankırı’ya geleceği bildirildi. Müsabakada Çankırı Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı da yer alacak.

Türkiye Kulüplerarası Taekwondo Şampiyonası 17 Temmuz 2018’de Çankırı’da düzenlenecek. Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 16–20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek program, teknik toplantı ve sporcuların tartıları ile başlayacak. Vatandaşlar, 17 Temmuz’da başlayacak müsabakaları dört gün boyunca ücretsiz olarak izleyebilecek. Şampiyona, 20 Temmuz Cuma günü düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek. Vatandaşların müsabakaları izlemek için gerekli katılımı göstermelerini ve misafirlerin Çankırı’dan iyi izlenimler ile ayrılmasını istediklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Boz, müsabakalara katılacak tüm takımlara başarılar diledi.

Haber tarihi: 12/07/2018 Görüntülenme: 183