Orköy ve Çayyolu’nda Kanalizasyon Hattı Çalışmalarında Sona Gelindi

Çankırı Belediyesi, Abdulhalik Renda Mahallesi Orköy ve Çayyolu Sokaklarda başlattığı kanalizasyon by pass hattı çalışmalarında sona yaklaştı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz,  çalışmaların tamamlanması ile birlikte bölgedeki kanalizasyon hattından kaynaklanan sıkıntıların çözüme kavuşturularak özellikle kanalizasyon baskınlarının önüne geçileceğini vurguladı.

Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni yerleşim alanlarında altyapı çalışmalarına hız kazandırdı. Abdulhalik Renda Mahallesi Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi çevresinde bulunan Orköy ve Çayyolu Sokaklarda başlatılan çalışmalarda sona gelindi.  150 metre 300 mm, 200 metre 400 mm çaplı koruge borular ile bölgede kanalizasyon hattı imalatı çalışmaları gerçekleştiren ekiplerin sonraki hizmet alanının Fuar Yolu’nda biriken yağmur sularının deşarj çalışmaları olacağı bildirildi.

Haber tarihi: 13/07/2018 Görüntülenme: 635