Çankırı’da Mahalle Buluşmaları Kaldığı Yerden Devam

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, şehrin en büyük mahallelerinden Buğday Pazarı Mahallesi’nin ilk noktasında Mahalle Buluşmaları’nı gerçekleştirdi. Buluşmaların aynı mahallede birkaç noktada gerçekleştirileceği bildirildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, ekibini de yanına alarak halkın huzuruna çıkmak için başlattığı Mahalle Buluşmaları’na kaldığı yerden devam ediyor. Mimar Sinan ve Yenimahalle’nin ardından Buğday Pazarı Mahallesi’nde Astarlızade Hilmi Efendi Camii yanında toplantı düzenleyen Çankırı Belediyesi, mahalle sakinlerini dinledi. Mahallenin büyük olmasından dolayı birkaç noktada daha bir araya gelineceği de belirtildi. Mesailerinin çoğunu vatandaşların arasında geçirdiklerini belirten Başkan Boz, geleneği bozmadı ve vatandaşın isteğini yerinde dinledi. Mahalle Muhtarı Ahmet Hüseyin Karsavuran’a öncesinde isteklerini belirten mahalle sakinleri, otopark, altyapı, konteyner gibi isteklerini dile getirdi. Boz, 25 Haziran’da yaşanan su baskınlarının ardından bölgede acil eylem planı başlattıklarını belirterek çalışmaların bir bölümünün Kurban Bayramı’na, kalanının ise 2018-19 eğitim öğretim yılının başlangıcına yetiştireceklerini söyledi. Altyapıyı rahatlatacak çalışmalar gerçekleştirdiklerini fakat asıl çalışmanın IPA Hibe Projesi kapsamında yapılacağını ve bunun da bir süreç olduğunu vurguladı. Boz, bölgede konteynerlerin mevcut olduğunu fakat gerekli yerlere ilave edilebileceğini, park çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi. Mahalle sakinleri, Belediye Başkanı ile yüz yüze görüşerek sıkıntılarına çözüm aranmasından dolayı memnun olduklarını belirtti ve Başkan Hüseyin Boz’a teşekkür etti. Boz, vatandaşlara telefon numarasını vererek kendisine her zaman ulaşabileceklerini söyledi.

Haber tarihi: 10/08/2018 Görüntülenme: 248