Kanalizasyon Ekipleri İş Başında

Çankırı Belediyesi, su baskınlarını önlemek amacı ile başlattığı çalışmalar kapsamında ekiplerini Abdülhalik Renda Mahallesi Yanlar Caddesi’ne yönlendirdi. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, bölgede yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un talimatı ile yoğun yağışlarda olası su baskınlarını önlemek için şehrin muhtelif alanlarında başlatılan acil eylem planı uygulamaları aralıksız devam ediyor. Birçok noktada su baskınlarına karşı önlem alan ekipler, Abdülhalik Renda Mahallesi’nde Yanlar, Zafer ve İstiklal Caddeleri ile Ufuk, Sevgi, Gençler, Menekşe, Pınar, Çekirge ve İbrahim Başar Sokaklarında gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde bölgedeki yağmur suyu sorunlarını çözüme kavuşturmayı planlıyor.

Haber tarihi: 31/08/2018 Görüntülenme: 979