Çankırı’da Zabıta Ekiplerinden Helva İkramı

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un hafta başında zabıtalar ile  bir araya gelerek haftalarını kutlamasının ardından zabıta ekipleri,  Zabıta Teşkilatının 192. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile mesai arkadaşlarına helva dağıttı.

Çankırı’da zabıta ekipleri, kendi haftalarını farklı bir etkinlik ile kutladı. Zabıta ekipleri, hazırlattıkları helvaları, Cuma namazı sonrası, görevinin başına gelen mesai arkadaşlarına ikram etti. Belediye hizmet binasının giriş katında dağıtılan helvalar, çalışanlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Helvalarını alan personel, teşekkür ederek zabıta ekiplerinin haftasını kutladı.

Haber tarihi: 07/09/2018 Görüntülenme: 79