Çankırı Belediyespor Veteranlar Takımı Çalışmalara Start Verdi

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz grubunda yer alan Çankırı Belediyespor, 2018–2019 sezonu hazırlıklarına başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, takımda yer alan tüm futbolculara başarılar dileyerek desteklerinin devam edeceğini söyledi.

40 yaşından sonra tekrar yeşil sahalara dönmek ve yeniden “İkinci Baharını” yaşamak isteyen futbol sevdalısı eski futbolcular, Teknik Direktör Şenol Kıyak nezaretinde yaptıkları ilk antrenman ile yeni sezona “Merhaba” dedi.

İlk defa 2017–2018 sezonunda Veteranlar ligine katılan Belediyespor Takımı, Türkiye- Bosna Hersek Milli maçı ile Çankırı’nın adını daha ilk yılında Türkiye ve Balkanlara duyurarak tam not almıştı. İkinci sezonunda takım kadrosunu farklı simalarla güçlendiren takımın yeni hedefinin ise grubunda şampiyon olmak ve Türkiye şampiyonasında yer almak olduğu bildirildi. Ayrıca kulüp, geçtiğimiz sezon takımın usta futbolcularından Şenol Kıyak ve Selahattin Mutlu’yu milli takım kadrosuna göndermişti.

Haber tarihi: 12/09/2018 Görüntülenme: 131