Aşiyan Köprülü Kavşak’ın Altı Park ve Dinlenme Alanı Oluyor

Çankırı Belediyesi, Aşiyan Köprülü Kavşak’ın üzerinde yükseldiği ayakların çevresini park ve dinlenme alanı haline getiriyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Boz, yaklaşık 4.000 metrekarelik alanın yeşillendirilmesinin ardından kent estetiğine de katkı sağlayacağını belirtti.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü Aşiyan Köprülü Kavşak’ın iki ayakları etrafında bulunan yaklaşık 4 bin metrekarelik alanı dinlence alanına çeviriyor. Ekiplerce başlatılan çalışmalar kapsamında; bölgeye yaklaşık 2 bin metrekare yeşil alan kazandırılacak. Çalışmalar kapsamında yürüyüş yolları, kameriyeler,  kum havuzu, oyun grubu, oturma bankları ve otopark alanı da yapılacak.  Park ve dinlence alanı iki adet büyük projektör ile aydınlatılacak.

Haber tarihi: 14/09/2018 Görüntülenme: 83