Çankırı’da Asfalt Çalışmaları Hız Kazandı

Çankırı Belediyesi, şehrin muhtelif alanlarında başlattığı yol çalışmalarını asfalt serimi ile tamamlıyor. Asfalt çalışmalarını hızlandıran Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Çankırı’yı modern ve konforlu yollar ile buluşturuyor.

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, vatandaşların ulaşımlarını daha rahat hale getirebilmek amacı ile şehrin birçok noktasında devam eden asfalt çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi. Çalışmalara esansında ekipleri ziyaret eden Boz, Aşiyan Köprülü Kavşak’ın Meteoroloji altında bulunan bağlantı yolunda asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayarak araç sürücülerinin ve yayaların ulaşımını konforlu hale getirdiklerini kaydetti. Belediye ekiplerinin ise aynı bölgede bulunan Mimar Sinan Mahallesi Hale ve Kıyıcı Sokaklardaki asfalt çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Çankırı’nın birçok noktasında eş zamanlı olarak sıcak asfalt çalışmaları yapan Çankırı Belediyesi, Tabakhane Mahallesi Uzunyol Caddesi’ndeki sağlıklaştırma çalışmalarının yoğun olduğu bölgede vatandaşların mağdur olmasını önlemek için yol kaplama çalışması gerçekleştirdi. Yeni yerleşim alanlarından Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Mevkiinde TOKİ tarafından teslim edilen konutların 1,5 km’lik bağlantı yollarının asfaltlanma çalışmalarının ise devam ettiği bildirildi.

Haber tarihi: 14/09/2018 Görüntülenme: 70