Yeni İmara Açılan Yollarda Sathi Kaplama Çalışması

Çankırı Belediyesi Abdülhalik Renda Mahallesi’nde yeni imara açılan alanlarda yol yapım ve sathi kaplama çalışmalarında sona geldi. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, cadde ve sokakların şehrin vitrini olduğunu söyleyerek vatandaşların rahat ulaşımı için gerekli çalışmaları zamanında yetiştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni yerleşim alanlarında çalışmalarını sürdürüyor. Abdülhalik Renda Mahallesi’nde yeni imara açılan alanlarda yol çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi. Çalışmalar kapsamında; yaklaşık 2 km’lik yeni yol açımı gerçekleştirildi. Bölgede bulunan 112 Acil binasının bağlantı yolları ile yapılaşmanın başladığı alanlarda açılan yolların sathi kaplama çalışmaları da devam ediyor.

Haber tarihi: 14/09/2018 Görüntülenme: 187