Otopark Kiralama İhalesi Yapıldı

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un talimatı ile Belediye tarafından yapılan ihaleler, geçtiğimiz aydan beri basın mensupları huzurunda yapılmaya devam ediyor. Belediye toplantı salonunda düzenlenen ihaleleri basın mensupları da takip ediyor.

Çankırı Belediyesi, şeffaf belediyecilik anlayışına örmek bir çalışma başlatarak Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen tüm ihalelerini basın mensuplarına açık düzenlemeye başlamıştı. Son olarak otopark kiralama ihalesi de yine basına açık olarak düzenlendi. İhaleye üç şahıs başvurmasına rağmen evrakları eksiksiz olarak getiren iki şahıs arasında açık arttırma usulü ile gerçekleştirilen ihaleyi Mehmet Erdoğan verdiği teklif ile kazandı. Yapılan teklif, Belediye Encümeni tarafından da kabul gördü.

Haber tarihi: 01/10/2018 Görüntülenme: 475