Aşiyan Köprülü Kavşak, Park Üzerinde Yükseliyor

Aşiyan Köprülü Kavşak’ın üzerinde yükseldiği ayakların çevresini park ve dinlenme alanı haline getirmek için çalışmalara başlayan Çankırı Belediyesi, alanda parke ve bordür çalışmalarını tamamladı.

Çankırı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Aşiyan Köprülü Kavşak’ın iki ayakları etrafında bulunan yaklaşık 4 bin metrekarelik alanı dinlence alanına çevirmek için çalışmaları devam ediyor. Ekipler, toplamda 2 bin 450 metrekare parke, 1.015 m bordür döşeyerek alanın yapısal çalışmalarını bitirdi. Bölgeye otopark, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kameriyeler, spor aletleri ve çocuk oyun grupları kazandırıldı. Bölgenin peyzaj çalışmalarının ise devam ettiği bildirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, özellikle mahalle sakinlerinin memnuniyetlerini dile getirdiklerini belirterek çalışmalara dair güzel övgüler aldıklarını belirtti.

Haber tarihi: 09/10/2018 Görüntülenme: 152