Çankırı Belediyesi’nden Parklara Düzenleme

Çankırı Belediyesi, şehir merkezindeki bazı parklarda yeniden düzenleme yaptı. Çalışmalar sonucunda Kozalife, Beşkavaklar, Okullar ve Yeniköy Parkları dinlence alanı haline getirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezine kazandırılan park alanlarında düzenlemeler yaparak mahalle sakinleri için yeni dinlenme alanları oluşturdu. Kozalife, Beşkavaklar, Okullar ve Yeniköy Parklarında yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında toplamda 850 metrekare parke, 800 metre bordür kullanıldı. Yapısal çalışmaları tamamlanan parka çocuk oyun gruplarının dışında oturma bankları, kameriyeler ve spor aletleri de yerleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, yeniden düzenlenen parklara çocukların oynayacakları alanların yanı sıra yetişkinlerin de dinlenebileceği alanların kazandırıldığını ifade etti.

Haber tarihi: 10/10/2018 Görüntülenme: 78