Çankırı Belediyesi Konuşma Terapisini Yüzme Eğitimi ile Destekleyecek

Yeni bir hizmet alanında ismini duyuran Çankırı Belediyesi, başlattığı dil ve konuşma terapisi eğitimlerini yüzme eğitimi ile destekleyecek.

Çankırı’da konuşmakta problem yaşayan çocuklar için Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi bünyesinde düzenlenen konuşma terapisi eğitimlerine başvuru yapan çocukların eğitim süreçlerinin yüzme dersleri ile destekleneceği bildirildi.  Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde düzenlenen yüzme eğitimi, daha ilk gününde çocukların yüzünü güldürdü. Bir ay boyunca yüzme faaliyetinden faydalanacak ilk grupta yer alan çocuklara sonraki aşamada ailelerinin de eşlik edeceği bildirildi. Sosyal aktiviteler ve sosyal ortamların çocukların gelişimine önemli bir katkı sağlayacağı düşüncesi ile hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Boz, çocukların dil ve konuşma eğitimleri süresince motivasyonlarını arttıracak her faaliyetin önemli olduğunun altını çizdi.

Haber tarihi: 16/10/2018 Görüntülenme: 117