KUZKA Ekim Ayı Toplantısı Çankırı’da Yapıldı

KUZKA Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Çankırı’da yapıldı. Kütüphanes ve Millet Kıraathanesi ve Kütüphane  olarak kullanılacak gemide düzenlenen toplantıda turizme yönelik uygulanacak mali destek programları ele alındı.

Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar KARADENİZ başkanlığındaki toplantıya, Sinop Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Köksal ŞAKALAR, yönetim kurulu üyeleri Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin BOZ, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet KAYIKÇI, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi ŞEKER, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz FINDIKOĞLU, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin ÇELİKTEN, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim AKBAŞ ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan GENÇ katıldı.

Toplantıda ilk olarak KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan GENÇ, KUZKA faaliyetlerine ilişkin Yönetim Kurulu Üyelerine bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Ardından üyeler, KUZKA faaliyetleri, 2019 yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı başvuru rehberi ve 2019 yılı KUZKA Çalışma Programı ve Bütçesine ilişkin toplantı gündem maddelerinin görüşmesine geçti. Toplantı, gündemde yer alan maddelerin ayrıntılı olarak ele alınması ve karara bağlanması ile sona erdi.

Haber tarihi: 31/10/2018 Görüntülenme: 106