Geleneksel Asırlık Kargı Panayırı Yağlı Güreşlerinden Mutlu Döndük

Çankırı Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı, Çorum’un Kargı ilçesinde düzenlenen Geleneksel Asırlık Kargı Panayırı’na katıldı. Bir hafta süren Panayırın son gününde, ünlü pehlivanların da katıldığı Yağlı Güreşlerde ise ilçede Kırkpınar havası esti. Yağlı Güreşler Müsabakasını binlerce kişi izledi. Belediye Güreş Takımı müsabakadan bir altın, bir bronz madalya ile döndü.

Başarıları ile göz dolduran Çankırı Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı, Geleneksel Asırlık Kargı Panayırı Yağlı Güreşlerinden yine madalya ile döndü. Fatih Özgen, Teşvik 1 Boy’da birinci olurken Emre Can Demirel ise Ayak Boy’da üçüncü oldu. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, sezonun son yağlı güreşinde yine başarılarla dönen genç güreşçilerimiz, Çankırı’yı ve Belediyemizi en iyi şekilde temsil etti. Kulüp çalışmalarını büyük bir özveri ile yürüten yönetimimize, antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Haber tarihi: 06/11/2018 Görüntülenme: 61