Başkan Hüseyin Boz’un 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz,  Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Boz, adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran dünya çapındaki büyük liderin Türk milletinin kalbinde ebediyen yaşayacağını söyleyerek Atatürk’ü 80. yılında da saygı ve özlem ile andığını ifade etti. Mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Stratejik bir deha, başarılı bir asker, insanı yaşatan bir lider, başkomutan, iyi bir arşivci, iyi bir kitapsever, iyi bir yazar, çocukla çocuk, gençle genç, yaşlıyla yaşlı, hayvan haklarının en önemli temsilcisi, çevre ve doğa dostu, zeki, ahlaklı,  her zaman dinç ve şık,  iletişim becerisi yüksek, manevraları akılcı ve kuvvetli, vatan aşığı, sanatsever, eli açık, paylaşımcı,  demokratik, bağımsız, hür, başöğretmen ve içimizden biri. Atatürk’ü anlamak, onu tüm insani yönleri ile ele almak demek. Cumhuriyet, çok yönlü bir lider ile onu hak etmiş bir milletin eseridir. Atamızın en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’ni akıl ve ilim rehberliğinde bayrağı devralan liderlerimiz ile daha iyi noktalara taşıyacak, güçlü Türkiye hedefini gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

Haber tarihi: 09/11/2018 Görüntülenme: 557