Vali Aktaş Çankırı İtfaiyesini Ziyaret Etti

Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş’ı ağırladı. Vali Aktaş, Çankırı İtfaiyesinin teknik donanımı hakkında bilgi aldı. Aktaş, teftiş raporunda Çankırı İtfaiyesinin ortalamanın üzerinde bir yeterliliğe sahip olduğunu vurguladı.

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş,  İtfaiye Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Ziyarette itfaiyenin teknik donanımını, araç kapasitesini yerinde inceleyen Vali Aktaş, personel eğitimleri hakkında da bilgi aldı. Çankırı sınırları içerisinde meydana gelen büyük yangınlarda Çankırı İtfaiyesinin başarılı bir çalışma yürüttüğünü ifade eden Aktaş, iş birliği ile yapılan müdahalelerde bile dikkat çekici bir öneme sahip olduğunu belirterek itfaiye erlerinin başarılarının devamın diledi. Vali Aktaş, önemli bir ayrıntının da altını çizdi. Teftiş raporunda Çankırı İtfaiyesinin ortalamanın üzerinde bir yeterliliğe sahip olduğunu ifade etti.

Haber tarihi: 13/11/2018 Görüntülenme: 115