Çankırı’da Kaçak Kömür Denetimi

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün şehir merkezinde yürüttüğü denetimler devam ediyor. Hava kirliliği ve kaçak kömür ile mücadele ekipleri, denetimler esnasında Mahrukatçılar bölgesinde tespit ettikleri 14.650 kg kömüre el koydu.

Çankırı’da satılmaya hazırlanan 14.650 kg kaçak kömüre Zabıta ekiplerince el konuldu. Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte kömür satışının başlaması üzerine denetimlerini sıklaştıran Zabıta ekipleri, Çankırı’da Mahalli Çevre Kurulu kararı gereği hava kirliliğini önlemek amacı ile alınmış karar doğrultusunda satışa sunulmak için depolanan standart dışı kömürü tespit ederek Yediemin otoparkına götürdü. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, vatandaşların bu tür olumsuzlukları Alo 153,  444 03 18  nolu hatlara veya 552 153 18 18  WhatsApp ihbar hattına bildirmelerini istedi. Boz, “Bu konuda da en büyük destekçimiz yine Çankırı halkı olacaktır." dedi.

Haber tarihi: 21/11/2018 Görüntülenme: 162