“Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru” Cumartesi Günü Çankırı’da

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Regaip Kandili münasebeti ile düzenledikleri özel etkinlikte Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu “Dosta Doğru” programı ile Çankırılılarla buluşturmaya hazırlanıyor. 9 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan programda,  Prof. Dr. Hatipoğlu Peygamber Efendimizin ve Ehli Beyti'nin hayatından çarpıcı hikâyeleri bu kez Çankırılılarla paylaşacak.

Kaya Tuzunun Başkenti, Yaranlar Diyarı Çankırı, ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu ağırlayacak. Regaip Kandili münasebeti ile Çankırı Belediyesince düzenlenen etkinlik kapsamında “Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru” programı özel içeriği ile Çankırı halkı ile buluşacak. Programa ilahi dinletileri de renk katacak. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, önemli bir ismi Çankırı’da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirterek tüm hemşehrilerini programa davet etti.

Haber tarihi: 07/03/2019 Görüntülenme: 273