Çankırı Belediyesi’nden Kadınlara Özel Kandil Programı

Çankırı Belediyesi, Regaip Kandili için kadınlara özel program düzenledi. Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi ile Kırkevler Hanımlar Lokalinde düzenlenen Regaip Kandili programlarına kursiyerler, üyeler ve mahalle sakinleri katıldı.   Çankırı Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen programlara Belediye Başkanı Hüseyin Boz ile birlikte AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çankırı Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ile Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu da katılarak katılımcıların Regaip Kandili’ni kutladı.

Regaip Kandili için düzenlenen programlar bu yıl da dolu dolu geçiyor. Camileri dolduran Çankırılılar, Belediyenin düzenlediği kandil programlarına da katılarak eşlik etti.  Kadınların büyük rağbet gösterdiği kandil programları Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

Haber tarihi: 08/03/2019 Görüntülenme: 175