Başkan Boz, “Belediyecilik Hizmet ve Gönül işi, Toplumu Güzelleştirmek Kadın İşi”

Çankırı Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü özel bir program ile kutladı. Koç Otel’de düzenlenen programa katılan kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Belediye Başkanı Hüseyin Boz, kadın denilince cinsiyetçi bir bakış açısı ile yaklaşmanın doğru olmadığını söyleyerek “Kadın ve erkek, cinsiyetlerinin de ötesinde insandır. Bir yönetici olarak kadınların sosyal hayatın içerisinde her geçen gün daha fazla yer almalarından memnuniyet duyuyor, kadına yönelik şiddeti ve ayrımcılığı bir kez daha kınıyorum. Belediyecilik hizmet işi, gönül işi ise toplumu güzelleştirmek kadın işi.” ifadelerini kullandı.

Çankırı’da kadınlar, Belediyenin düzenlediği programda bir araya geldi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile düzenlenen programa AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çankırı Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ile Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu da eşlik etti. Protokol, kadınlara karanfil dağıtarak özel günlerini kutladı. Milletvekili Salim Çivitçioğlu, kısa bir konuşma yaparak kadınların varlığının gayret sebebi olduğunu belirtti. Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ise tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak “Bu güzel tablonun oluşmasına vesile olan Belediye Başkanı Hüseyin Boz’a teşekkür ederiz.” dedi. Konuşmaların ardından program eğlence ile devam etti.

Haber tarihi: 09/03/2019 Görüntülenme: 186