Kalealtı Su Deposu Yalıtımı Yapılıyor

Geçen haftalarda mevcut su depolarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi için her yıl düzenli olarak yürütülen bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını tamamlayan Çankırı Belediyesi, Kalealtı su deposunda yalıtım çalışmalarına başladı.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, 20 bin metreküp su depolanan tesislerde gerçekleştirdiği bakım ve temizlik çalışmalarının ardından Kale altında bulunan 4 bin metreküplük su deposunda yalıtım çalışmalarına başladı. İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik esaslarına uygun bir şekilde çift bileşenli çimento akrilik esaslı yalıtım malzemesi kullanıldığını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Kalealtı su deposunda gerçekleştirilen yalıtım çalışmaları ile olası su sızıntılarının önleneceğini belirtti. Çalışmaların üç hafta süreceği bildirildi.

Haber tarihi: 18/03/2019 Görüntülenme: 148