Fatih Özgen Türkiye Şampiyonası Vizesini Garantiledi

Çankırı Belediyesi Spor Kulübünün gözde sporcularından Hacı Murad-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Fatih Özgen, bir başarıya daha imza attı. Özgen, Çankırı Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonunda düzenlenen Türkiye Okullar Arası Grup Şampiyonasında serbest stil 62 kg’da ikinci olarak Türkiye Şampiyonasına vize aldı.

Çankırı’nın başarılı sporcularından Fatih Özgen, Çankırı Belediyesi Spor Kulübü ile Hacı Murad-ı Veli İmam Hatip Ortaokulunun gururu oldu. Türkiye Okullar Arası Grup Şampiyonasında serbest stil 62 kg’da yarışan güreşçi, müsabakaları ikinci olarak tamamladı. Özgen, elde ettiği başarı ile Türkiye Şampiyonasına katılmak için avantaj yakaladı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, “Şehrimizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen müsabakada finale çıkarak Çankırılıları gururlandıran genç güreşçimizi yürekten kutluyorum. Belediye Spor Kulübümüzün çatısı altında böyle dinamik gençler yetiştirip onları hem güzel işlere yönlendirmekten hem de başarılarına katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. İdareci ve antrenörlerimizi de tebrik ediyorum.” dedi.

Haber tarihi: 19/03/2019 Görüntülenme: 276