Çankırı’nın Parkları Aydınlanıyor

Çankırı Belediyesi, parklara enerji tasarruflu LED projektörlü aydınlatma direkleri kuruyor. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, şehir merkezindeki bazı parklarda aydınlatma konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek parklara monte edilen modern aydınlatma direklerinin ayrı bir estetik kattığını belirtti. Boz, “Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile Çankırı daha da güzelleşecek.” dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir içi parklarda aydınlatma çalışmalarına başladı. Panorama, Astarlızade Hilmi Efendi Camii yanı ile Külliye yanı parklarda tamamlanan çalışmalarda her birinde 6 veya 8 projektör bulunan aydınlatma direkleri dikildi. Teknik çalışmaları Destek Hizmetleri Elektrik Amirliğince yürütülen çalışmalar kapsamında Hardal Sokak’ta ve Aşiyan Köprülü Kavşak altı parkta ise aydınlatma çalışmaları devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre aydınlatma çalışmalarının şehrin ihtiyaç duyulan tüm parklarında önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi.

Haber tarihi: 19/03/2019 Görüntülenme: 233