Hizmet Atağı Son Hızla Devam Ediyor

Çankırı Belediyesi, Esentepe bölgesinde gerçekleştirdiği hizmet ataklarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2018 yılı içerisinde altyapı çalışmaları tamamlanan Esentepe yolunu sıcak asfalt ile buluşturuyor.

2004 yılından itibaren şehre yakışır, düzenli bir mahalle görüntüsüne kavuşturulması için Çankırı Belediyesi tarafından Esentepe bölgesine ciddi yatırımlar kazandırıldığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Boz,  2019 çalışma programı kapsamında da bölgede yeni çalışmalara başlandığını kaydetti. Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı çalışmaları tamamlanan Esentepe yolunda sıcak asfalt çalışmalarına başladı. 12 bin ton temel malzemesi serilen çalışmalar kapsamında; Esentepe yoluna 8 bin ton sıcak asfalt dökülecek. Çalışmaların bir ay içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Haber tarihi: 21/03/2019 Görüntülenme: 192