Esentepe Caddesi’ne Yağmursuyu Drenaj Hattı

Çankırı Belediyesi, Buğday Pazarı Mahallesi Esentepe Caddesi’nde yağmur suyu drenaj hattı imalatına başladı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekiplerin bölgedeki çalışmaları yaklaşık 10 gün sürecek.

Çankırı Belediyesi, Esentepe bölgesinde çalışmalarını arttırdı.  Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri,  Esentepe Caddesi’nde yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına başladı. 300 metre 500 mm, 150 metre 200 mm koruge boruların döşeneceği çalışmaların yaklaşık 10 gün süreceği bildirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, cadde üzerinde bulunan binaların yağmur suyundan olumsuz etkilenmelerinin önleneceğini söyleyerek Esentepe Caddesi’nde yağmur suyu drenaj hattı çalışmasını en kısa sürede bitirip bölge sakinlerinin rahatını sağlamak istediklerini ifade etti.

Haber tarihi: 22/03/2019 Görüntülenme: 216