Çankırı Ülkü Ocaklarından Anlamlı Ziyaret

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Alperen Şahin ile Çankırı Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Yönetim Kurulu’nu makamında ağırladı. Başkan Esen’e Elif gibi dik durması için Elif tablosu; adil, ahlaklı duruşunun ve milli değerlerine bağlılığının devamı için de Türk bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Esen, Kur’an-ı Kerim’i öpüp başına koydu.

Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Esen’in doğum günü de kutlandı. Esen “Ülkü Ocaklarımızın değerli başkanına ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elif gibi dimdik olmaya, Türk bayrağımız gibi onurlu durmaya, kutsal kitabımızın emrettiği gibi adil ve doğru davranmaya geldik. Halkımızdan aldığımız desteği, onlara hizmet ile vereceğiz. Bu, sadece benim değil, memleketimin de doğum günüdür.” şeklinde konuştu.

Haber tarihi: 12/04/2019 Görüntülenme: 518