Başkan Esen “Çankırı’nın Menfaatleri İçin İş Birliği İçerisinde Olacağız”

Yeni Başkandan Vali’ye Ziyaret

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Çankırı’nın menfaatleri doğrultusunda tüm kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği içerisinde hareket edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Hizmet anlayışlarının merkezinde Çankırı’nın ve Çankırı halkının öncelikli ihtiyaçlarının bulunduğunu belirten Başkan Esen, Çankırı Belediyesi’nin şehrin menfaatleri doğrultusunda tüm kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği halinde hareket edeceğinin altını çizdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Aktaş,  Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çankırı Belediye Başkanı seçilerek yeni görevine başlayan İsmail Hakkı Esen’i tebrik etti ve Esen’e görevinde başarılar diledi.

Haber tarihi: 17/04/2019 Görüntülenme: 172