Çankırı’da Bulunan Para, Sahibine Teslim Edildi

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, duyarlı bir vatandaşın yolda bulduğu 450 TL’yi sahibine teslim etti.

Ankara-Kastamonu yolu geçiş güzergâhı üzerinde bulunan Çankırı Lisesi’nin arka tarafından geçen tren yolu kenarında bir vatandaş tarafından bulunarak Yenimahalle Karakoluna götürülen 450 TL tutarındaki para, tutanak ile Belediye Zabıta Müdürlüğüne teslim edildi. Yapılan anonslar sonucunda Emekli Recep Berçin’e ait olduğu belirlenen para, Zabıta memurlarının tutanak hazırlamasının ardından sahibi tarafından elden teslim alındı.  Paranın bulunacağı yönünde beklentisinin olmadığını belirten Berçin,  “Parayı bularak yetkililere getiren duyarlı kardeşime, Yenimahalle Karakolu çalışanlarına, teslim eden zabıta memurlarımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnsanlık ölmemiş.” diyerek mutluluğunu ifade etti.

Haber tarihi: 18/04/2019 Görüntülenme: 294