Başkan Esen “Bir ve Beraber Olabildiğimizde Hepimizin Beratı Olacak”

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  Berat Kandili münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Mesajında Allah’ın her gününün vicdan muhasebesi yapmak için önemli olduğuna değinen Başkan Esen, kandil günlerinin birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırmak için fırsat olduğunu kaydetti. Esen, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Kalbi muhasebemizi yapacağımız bir mübarek gecenin daha yapılacak duaların mazlumların gözyaşını dindirmesine, savaş ve samimiyetsizliğin yerini barış ve huzurun almasına vesile olması Allah’tan niyazımdır. İnsan gönül dünyasını temizlerse gittiği her yere de güzellik ve iyilik götürür. Gönül kırmak yerine gönüller kazanmanın, düşmanlık yerine kardeşlik beslemenin, eğri oturup ama doğru konuşmanın, birbirimize dürüst ve adil davranmanın, sevgi ve saygı duymanın, bir ve beraber olmanın değerini anladığımız gün bizim beratımız olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Müslüman Türk milletinin, İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, aziz hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Haber tarihi: 18/04/2019 Görüntülenme: 397