Esen “Kendisini Türk Milletinin Bir Ferdi Olarak Görebilen Çocuklar Yetişmeli”

Çankırı Belediyesi Şehit Eren Bülbül Kreşi’nde “Değerler Eğitimi” alan öğrencilerin yılsonu gösterisi renkli geçti. Şiirler ve ilahiler okuyan, tiyatro gösterileri sahneleyen minikler, büyüklerinden yoğun alkış aldı.

Çankırı Belediyesi Şehit Eren Bülbül Kreşi’ne giden 4-6 yaş aralığındaki öğrenciler, yıl sonu gösterisi düzenledi. Heyecanlı miniklerin performansı, ailelerini de duygulandırdı. Çocuklar, okudukları şiirler, ilahiler ve sergiledikleri tiyatro oyunları ile seyircilerin büyük beğenisini topladı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, çocuklara hayatları boyunca başarılar dileyerek kendi değerlerini bilen, kendisini seven, sayan, bu değerleri iletişimde olduğu her bireye aktarabilen, hoşgörü sahibi ve kendisini Türk milletinin bir ferdi olarak görebilen çalışkan çocukların yetişmesini arzuladıklarını belirtti.

Haber tarihi: 07/05/2019 Görüntülenme: 189