Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği Başkanlığına İsmail Hakkı Esen Seçildi

Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliğinin yerel seçimlerden sonraki ilk meclis toplantısında Birliğin Başkanlığına Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen seçildi.

Astarlızade Sabiha Anne Eğitim Kültür Merkezinde yapılan toplantıda; Birlik organlarının seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçimlerde Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği Başkanlığına Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen seçildi. Toplantıda Meclis Başkan Vekilleri, Kâtip Üyeler, Birlik Encümeni,  Birlik Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri de belirlendi.

Birliğin tüm üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Esen, Çankırı Belediyesi ile birlikte Birlik üyesi olan Orta, Şabanözü, Yaylakent, Eldivan ve Kurşunlu Belediyeleri ile hat üzerinde bulunun köylerin Birlikten su temin ettiğini, görev ve sorumluluk alanlarının daha da arttığını belirterek çalışmaya daha gayretli bir şekilde devam edeceklerini bildirdi.

Haber tarihi: 16/05/2019 Görüntülenme: 296