Çankırı Belediyesinden Önleyici Tedbirler

Yağmur Suyu Drenaj Hattı Temizleniyor

Çankırı Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Talat Onay Bulvarında bulunan 400 metre 800 mm çapındaki yağmur suyu drenaj hattında temizlik çalışmalarına başladı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, çalışmalar kapsamında olası yoğun yağışlar sonrasında yağmur sularının tahliyesine engel olabilecek atıkları temizliyor.

Yağmur suyu drenaj hatlarında periyodik bakım ve temizlik çalışmalarını yürüten Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Talat Onay Bulvarında devam ediyor. Yağışlar sonrasında her hangi bir sorun yaşanmaması için ekiplerin önleyici tedbirler aldığını ifade eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, bölgedeki çalışmalar tamamladığında olası yoğun yağışlarda birikebilecek yağmur sularının kontrol altına alınarak drenajının sağlıklı bir şekilde sağlanacağını söyledi. Esen, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için şehrin ihtiyaç noktalarında önleyici çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Haber tarihi: 22/05/2019 Görüntülenme: 529