Ana Sayfa22/Eylül/2014 Pazartesi

Çankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı Belediyesi
Üniversite Kaydı İçin İlimize Gelen Öğrencilere Belediyemiz Gençlik Merkezi Desteği

Belediyemiz Gençlik Merkezi üyeleri Şehirler Arası Otobüs Terminaline kurdukları stantla, Karatekin Üniversitesine kayıt yaptırmak üzere şehrimize gelen öğrencilere, ailelerine adres ve işlem yapmak istedikleri mekanlara yönlendirme konusunda yardımcı oluyor.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in talimatıyla şehrimize gelen yeni üniversite öğrencilerine belediyemizin imkanlarıyla yardımcı olunuyor.

Belediyemiz tarafından tahsis edilen bir araçla öğrenciler alınıp istediği yere götürülerek, ulaşım hizmeti gerçekleştiriliyor.

Terminalin haricinde Rektörlük binası ve Kredili Yurtlar Kurumu olmak üzere  iki ayrı noktaya da stand kurulduğunu belirten,  Belediyemiz Gençlik Merkezi Sorumlusu Emre Cebeci “Bu uygulamamız Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in desteğiyle kayıtlar tamamlanana kadar devam edecek. Uygulamamızın  Çankırı’da bir ilk olduğunu düşünüyorum.Gayet olumlu tepkiler alıyoruz. Bize bu konuda destek veren Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e genç arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber tarihi: 08/09/2011 Görüntülenme: 1818
Telefon: 0376 212 14 00 - 10 Hat, Faks: 0 376 212 25 05, info@cankiri.bel.tr - İşbu sitenin tüm hakları saklıdır. © Çankırı Belediyesi
Web Tasarım